top of page

Group

Public·37 members

(Mozi-Nézd!) John Wick: 4. felvonás (2023) Teljes Film Magyar Online Letöltés Videa


John Wick: 4. felvonás (2023) Filmek Online, John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyarul, teljes John Wick: 4. felvonás film online, John Wick: 4. felvonás (2023) film magyarul videa online, John Wick: 4. felvonás (2023) film online magyarul videa, John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyarul, teljes John Wick: 4. felvonás film online videa HD, John Wick: 4. felvonás (2023) film online, John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyarul indavideo, John Wick: 4. felvonás (2023) Teljes Film Magyar HD 720p, Full HD 1080p, Ultra HD 4K.


Megtekintés kattintson ide 🎬👉 John Wick: 4. felvonás (2023) Teljes Film Magyarul


Letöltés kattintson ide 🎬👉 John Wick: 4. felvonás (2023) Filmek Online Magyar


John Wick: 4. felvonás (2023) online film magyarul, John Wick: 4. felvonás (2023) videa teljes film magyarul, John Wick: 4. felvonás (2023) online film nézése ingyen magyarul, John Wick: 4. felvonás (2023) magyar film 720p, John Wick: 4. felvonás (2023) akció film magyarul, John Wick: 4. felvonás (2023) online film magyarul, John Wick: 4. felvonás (2023) film letöltés magyarul, John Wick: 4. felvonás (2023) online sorozatok, John Wick: 4. felvonás (2023) online film ingyen, John Wick: 4. felvonás (2023) ingyen film magyarul.


Cím: John Wick: Chapter 4

Megjelenés: 2023. március 23

Játékidő: 134 perc

Műfaj: Kaland, Fantasy, Vígjáték

Szereplők: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Jason Wong, Chloe Coleman, Daisy Head, Bradley Cooper, Hayley-Marie Axe

Gyártó cég: Entertainment One, Paramount, eOne Entertainment, Allspark Pictures


A John Wick: Chapter 4 egy 2023-as amerikai akciófilm, amelyet Chad Stahelski rendezett, Shay Hatten és Michael Finch írta. A John Wick: 3. fejezet – Parabellum 2019 folytatása és a John Wick franchise negyedik része, Keanu Reeves főszereplője, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick posztumusz mellett. Rina Sawayama, Scott Adkins és Ian McShane. A filmben John Wick bosszút áll a High Table-n és azokon, akik halálra hagyták.


A negyedik John Wick-film fejlesztését az elődje megjelenése előtt megerősítették, a Lionsgate hivatalosan 2019 májusában jelentette be. Ez az első olyan film a franchise-ban, amelyet nem a franchise alkotója, Derek Kolstad írt, és Hattent 2020 májusában vették fel. , majd Finch követte 2021 márciusában. A fő fotózás 2021 júniusa és októbere között zajlott, a forgatás helyszínei többek között Franciaország, Németország, New York City és Japán.


Az eredetileg 2021. május 21-én megjelenő John Wick: 4. fejezet késésekbe ütközött a COVID-19 világjárvány miatt. A film premierje a londoni Odeon Luxe Leicester Square-en volt 2023. március 6-án, az Egyesült Államokban pedig március 24-én mutatták be a Lionsgate gondozásában. A kritikusoktól pozitív kritikákat kapott, és világszerte 245 millió dollár bevételt hozott, ezzel 2023 ötödik legtöbb bevételt hozó filmje lett.


New York Cityben John Wick arra készül, hogy bosszút álljon a High Table ellen, miközben a Bowery King mellett rejtőzik a föld alatt. Marokkóba utazik, és megöli az idősebbet, azt, aki az asztal fölött ül. Válaszul Vincent de Gramont márki, a High Table tagja, behívja a New York Continental szállodaigazgatóját, Winstont és portásját, Charont.


De Gramont elmagyarázza, hogy a High Table korlátlan erőforrást adott neki John Wick megtalálásához és megöléséhez. Megfenyíti Winstont, amiért nem sikerült megölnie Johnt. Büntetésül De Gramont megfosztja Winstont menedzserei feladataitól, kiközösítik, elpusztítja a Continentalt és kivégzi Charont. De Gramont ezután Párizsba utazik, és behívja Caine-t – egy vak, nyugdíjas High Table bérgyilkost –, hogy ölje meg régi barátját, Johnt, azzal fenyegetve, hogy különben meggyilkolja Caine lányát.


John menedéket keres az Osaka Continentalban, amelyet barátja, Shimazu Koji vezet. Megérkezik De Gramont jobbkeze, Chidi, akit High Table bérgyilkosok és Caine támogat, hogy nyomozzon a szállodában. Shimazu lánya, Akira, a szálloda portása kiüríti a szállodát közvetlenül azelőtt, hogy a High Table felszentelné, és ezzel közelharcot gyújt. John páncélos bérgyilkosok hullámain küzd át, és a Caine-nel folytatott leszámolást megszakítja egy fejvadász, aki Mr. Senkinek nevezi magát. Segít John megszökésében, miután megállapította, hogy a John meggyilkolásáért járó szerződéses pénz nem elegendő. Caine megengedi egy megsebesült Akirának, hogy elmeneküljön, miután megölte apját.


John visszatér New Yorkba, és Charon sírhelyén találkozik egy bosszúálló Winstonnal. Winston azt tanácsolja Johnnak, hogy hivatkozzon egy régi High Table hagyományra, és hívja ki De Gramont-t párbajra. A győzelem megszabadítaná Johnt minden kötelezettségétől a High Table felé, de csak egy bűnöző család nevében kérhet párbajt. A Ruska Roma bűnszövetkezet berlini központjába utazik, amellyel megszakította kapcsolatait, hogy visszafogadást kérjen. Örökbefogadó nővére, Katia beleegyezik a kérésébe, cserébe azért, hogy John megölje Killát, a High Table egyik tagját, aki meggyilkolta az apját. Bár Killa csapást rendez az éjszakai klubjában, Johnnak mégis sikerül megölnie és visszaszereznie a státuszát.


Winston továbbítja John hivatalos kihívását De Gramontnak. Azt kéri, hogy építsék újjá a New York Continentalt, és állítsák vissza menedzserként, ha John nyer. Párizsban John és De Gramont dönti el párbajuk paramétereit – párbajpisztolyokat a következő napfelkeltén Sacré-Cœur-ben – a Harbinger, az asztal megbízottja által moderált találkozón. De Gramont egy vonakodó Caine-t jelölte ki, hogy harcoljon helyette; Johnt és Winstont kivégzik, ha nem jelennek meg időben. A Bowery King Párizsba érkezik, hogy pisztolyt és új ballisztikus ruhát adjon Johnnak.


De Gramont 26 millió dolláros jutalommal kívánja megakadályozni, hogy John időben megérkezzen a párbajra. John a Sacré-Cœur felé vezető úton harcol a bérgyilkosok hordáival, köztük Mr. Nobodyval, aki 40 millió dollárra emeli a jutalmat. Konfrontációjuk során John megakadályozza, hogy Chidi megölje Mr. Nobody szeretett kutyáját; a döbbent Mr. Senki úgy dönt, hogy felhagy John üldözésével. Miután Caine és Mr. Nobody segített Johnnak több bérgyilkos leküzdésében – egyikük Chidi, akit ezt követően Mr. Nobody megöl – egy hosszú lépcsőn, amely a Sacré-Cœur-ba vezet, éppen a párbaj idejében érnek fel a csúcsra. . John és Caine komoly sebeket ejtenek egymásnak két párbajban. A harmadik kör leáll, amikor Caine halálosan megsebesíti Johnt. Az államcsíny igazgatásának jogát követelve De Gramont mohón helyet cserél Caine-nel. John azonban, aki még nem lőtt ki harmadik golyót, lelő és megöl egy unsustDe Gramont-t keresve.


A Harbinger felszabadítja Caine-t és Johnt a High Table-tól, és Winston visszakerül a hivatalába. Miután összeesett a lépcsőn, John elgondolkozik életén és házasságán, mielőtt békésen belehal a sérüléseibe. Valamivel később Winston és a Bowery King búcsút vett Johntól egy sírhelyen, ahol néhai felesége, Helen mellé temették.


A kreditek utáni jelenetben Caine visszatér Párizsba, hogy újra találkozzon lányával, de megkeresi a bosszúálló Akira, aki fegyvert forgat.


Címke:


John Wick: 4. felvonás elozetes magyarul

John Wick: 4. felvonás ingyen letöltés

John Wick: 4. felvonás netmozi

John Wick: 4. felvonás magyar premier

John Wick: 4. felvonás film online

John Wick: 4. felvonás teljes film

John Wick: 4. felvonás teljes film videa

John Wick: 4. felvonás indavideo

John Wick: 4. felvonás magyarul online

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul indavideo

John Wick: 4. felvonás online filmek ingyen

John Wick: 4. felvonás online 2023 filmek magyarul

John Wick: 4. felvonás filmek magyarul

John Wick: 4. felvonás online videa 720p 1080p

John Wick: 4. felvonás film letöltés

John Wick: 4. felvonás 2023 teljes filmek magyarul videa

John Wick: 4. felvonás online sorozatok

John Wick: 4. felvonás ingyen filmek

John Wick: 4. felvonás 2023 film letöltés ingyen

John Wick: 4. felvonás filmek online magyarul

John Wick: 4. felvonás magyar filmek online

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul videa

John Wick: 4. felvonás teljes film

John Wick: 4. felvonás teljes film videa

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul indavideo

John Wick: 4. felvonás online film

John Wick: 4. felvonás online filmek

John Wick: 4. felvonás teljes film online

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul online

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul online filmek

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul ingyen

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul filmek

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul google

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul ingyen videa

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul filminvazio

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul youtube

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul felirattal

John Wick: 4. felvonás teljes film magyarul online videa

John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film

John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyarul

John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyar

John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyarul videa

John Wick: 4. felvonás (2023) teljes film magyarul indavideo

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page